Hogyan válthatok alacsonyabb csomagra, illetve hogyan mondhatom le vagy törölhetem fiókomat?

CVapp.hu előfizetését bármikor lemondhatja weboldalunkról, még csak az alkalmazásba sem kell bejelentkeznie. Ehhez nyissa meg Kapcsolat oldalunkat itt majd kattintson az "Előfizetés Törlése" menüpontra.

Itt megjelenik egy lehetőség, ahol e-mail címe alapján rákereshet fiókjára. Amint e-mail címét megtalálja a rendszer, rákattinthat az előfizetés törlése gombra. A gombra kattintást követően egy megerősítő e-mailt fog kapni. A fiók törlését az e-mailben kapott lépések végrehajtásával kell megerősítenie. Amennyiben néhány percen belül nem érkezik meg az e-mail, ellenőrizze levélszemét mappáját vagy keressen rá bejövő levelei között a "CVapp.hu" kifejezésre.

Ha e-mail címét nem találja meg a rendszer, próbáljon meg rákeresni egy másik e-mail címre amit esetleg használhatott. Ha még így sem sikerül vagy nem érkezik meg a megerősítő e-mail, próbálja meg fiókját törölni az alkalmazásból az alábbi lépések létrehozásával, esetleg kérje ügyfélszolgálatunk segítségét

Hogyan törölheti fiókját vagy válthat egy alacsonyabb csomagra az alkalmazásból

Fiókját bármikor törölheti vagy alacsonyabb csomagja válthat közvetlenül az alkalmazásból. Ha bejelentkezett és alacsonyabb csomagra szeretne váltani, kattintson a jobb felső sarokban található legördülő listára és válassza a Fiókbeállítások lehetőséget. Ne feledje, hogy a fiók törlése végleges és összes adata el fog veszni. Lásd a lenti képernyőképet.

Beállításait meghagyhatja, illetve alacsonyabb előfizetési csomagra válthat vagy törlheti fiókját.

Mi történik, ha törlöm fiókomat vagy alacsonyabb csomagra váltok?

Miután megerősíti fiókja törlését, utolsó havi díja befizetésétől számított 30 napon keresztül, illetve a próbafiókja fizetését követő 7 napon keresztül prémium hozzáférést kap. Amint prémium előfizetésed lejár, fiókját ingyenes csomagra váltjuk.

Bármikor újra bejelentkezhet a CVapp.hu oldalára, ahol hozzáférhet önéletrajzához és szerkesztheti. Emellett használhatja az összes ingyenes funkciót, például megoszthatja önéletrajzát, állást kereshet, valamint később bármikor ismét magasabb csomagra válthat.

Hogyan törölhetem a fiókomat végleg?

Ha végleg törölni szeretné fiókját, görgessen le a Fiókbeállítás oldal aljára és kattintson a Fiók törlése lehetőségre. Lásd a lenti képernyőképet.

CVapp.hu fiókja törlése végleges. A fiók törlését követően ügyfélszolgálati csapatunk sem önéletrajzát, sem kísérőlevél adatait nem tudja visszanyerni.

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot