Az önéletrajzom nyilvánosan elérhető lesz?

A CVapp.hu oldalán létrehozott önéletrajzát és kísérőlevelét kizárólag Ön érheti el, illetve azok a személyek, akikkel megosztja. 

Természetesen bármilyen hiba esetén ügyfélszolgálati csapatunk és mérnökeink szintén hozzáférhetnek önéletrajzaihoz és kísérőleveleihez, hiszen így tudnak adatokat gyűjteni új funkciók fejlesztéséhez, illetve a marketinghez, valamint az alkalmazásokkal kapcsolatos kérdésekre is így tudnak válaszolni. Önéletrajza és kísérőlevele törlése végleges. A törölt dokumentumokat nem tudjuk visszaállítani.

Itt bővebb információkat tudhat meg önéletrajza megosztásáról és kísérőlevele letöltéséről. 

Önéletrajz törlése és/vagy privát dokumentum készítése

Ha megosztja önéletrajza URL-címét, a dokumentum már nem privát. Technikailag ez azt jelenti, hogy az URL-címet a jövőben bárki lemásolhatja és beillesztheti.

Ha megosztotta a dokumentum URL-címét, viszont nem szeretné, hogy az önéletrajz az adott URL-címen elérhető legyen, a legjobb megoldás, ha önéletrajzáról másolatot készít, majd törli az eredetit. Így az önéletrajz egy olyan URL-címhez fog tartozni, mely még nincs megosztva. Amint az önéletrajzot törli, a régi URL-cím egy 404 hibaoldalra fog mutatni.

Ne feledje, hogy önéletrajzát Word Dokumentum formátumban is letöltheti. 

Előfordulhat, hogy időnként megkérdezzük hogy egyes partnereinkkel, például a ZipRecruiterrel meg kívánja-e osztani önéletrajzát. Alapértelmezés szerint önéletrajzát nem osztjuk meg és minden esetben világossá tesszük, hogy ez az Ön választási lehetősége. Ha az adatvédelemmel vagy a titoktartással kapcsolatban aggodalma merülne fel, tekintse meg értékeléseinket és a szolgáltatásunkról írt véleményeket a Trustpilot oldalán.

Amennyiben az adatvédelemmel kapcsolatosan további kérdése van, olvassa el adatvédelmi irányelveinket vagy felhasználói feltételeinket.

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot