Hogyan tekinthetem meg önéletrajzom és kísérőlevelem előnézetét?

Amint önéletrajzát és kísérőlevelét elkezdi feltölteni adatokkal vagy bármilyen más tartalommal, az előnézet oldalon bármikor megtekintheti a sablon előnézetét. A szerkesztett adatok valós időben jelennek meg az előnézetben.

Ha nagyobb felbontásban is szeretné megnézi a dokumentum előnézetét, kattintson bárhova az önéletrajz vagy a kísérőlevél előnézet oldalán. Lásd a lenti képernyőképet.

Ne feledje, itt megtekintheti összes Sablonunkat! Ha mégsem tetszik önéletrajza, változtasson rajta akár egyetlen kattintással vagy próbáljon ki egy teljesen új sablont. 

És várjon! Mindenképpen olvassa el Hírlevelünket, mely csakis a legfrissebb és legjobb karriertanácsokat és önéletrajz-írási tippeket tartalmazza. Kéthetente szakértőink összegyűjtik a legjobb önéletrajz-készítési és álláskeresési tippeket, és ezeket egyenesen az Ön postaládájába küldik. Szakértői tanácsok, álláskeresési módszerek, önéletrajz-tanulmányok, tippek a teljesítmény növelésére és mentális jólét megőrzésére - és ez nem minden! Olvasható tartalom legfeljebb 15 perc alatt!

Fiókbeállításaiban hírlevelünkre bármikor feliratkozhat (vagy leiratkozhat), ahogy az alábbi képernyőképen látható.

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot