Hogyan fordulhat elő, hogy adatok hiányoznak vagy nincsenek elmentve?

Alapértelmezés szerint minden információ, amit az Önéletrajz vagy a Kísérőlevél Szerkesztő eszközbe beír, azonnal megjelenik és mentésre kerül. A tartalom elmentéséhez nem kell mentés gombra kattintania. Új offline önéletrajz-készítő funkciónk biztosítja, hogy a felhasználókat értesítjük az internetkapcsolat megszakadásáról és az összes módosított adatot még internet nélkül is elmentjük. Amint az internetkapcsolat visszaáll, értesítjük felhasználóinkat, hogy folytathatják a dokumentum szerkesztését és az elmenett adatokat szinkronizáljuk szerverünkkel.

Az önéletrajz és a kísérőlevél előnézetében egy nyíl jelzi hogyan léphet a következő oldalra. Lásd a lenti képernyőképet.

Hibaelhárítás

Amennyiben továbbra sem sikerül a tartalmat elmentenie vagy megtalálnia, próbálja meg a követekzőket:

  • Ellenőrizze Önéletrajz vagy Kísérőlevél Vezérlőpultján, hogy a dokumentum megfelelő verzióját nyitotta-e meg.
  • Ellenőrizze, hogy a helyes e-mail címmel jelentkezett-e be. Amennyiben korábban Google, LinkedIn vagy Facebook fiókjával jelentkezett be a CVapp.hu oldalra, fiókját az oldalakon használt e-mail címmel hozta létre. 
  • Frissítse az alkalmazást vagy próbáljon meg kijelentkezni, majd újra bejelentkezni.
  • A tartalmak készítése és mentése során használja a Chrome böngészőt vagy egyéb ismert webes böngészőt.

Ha még ezek után sem találja korábban elmentett tartalmait, vagy gondja van az önéletrajz vagy a kísérőlevél mentésével, forduljon hozzánk bizalommal. Ezt okozhatja programozási hiba, esetleg sikerül feltárnunk a probléma okát és visszaállítjuk az elveszett tartalmakat. Remélhetőleg sikerül mindent a helyes vágányra terelnünk!

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot