Hogyan tölthetek fel fényképet az önéletrajzhoz és hogyan szerkeszthetem?

A CVapp.hu legtöbb sablonjához tartozik egy opció, melyben kiválaszthatja, hogy feltölt fényképet, vagy sem.

Fénykép feltöltése az önéletrajzhoz

Ahhoz, hogy fényképpel egészítse ki önéletrajzát, jelentkezzen be fiókjába és a szerkesztéshez kattintson a dokumentumra. Ezután kattintson a Személyes Adatok megnevezésű, első szakaszra.

Személyes adatai alatt talál egy Fénykép feltöltése lehetőséget. Ugyanazzal a fiókkal, különböző önéletrajzokhoz különböző fényképeket is feltölthet. Ezzel az új funkcióval minden egyes álláshoz gyorsan megadhatja a fénykép testreszabott beállításait. Használhatja új háttéreltávolító eszközünket is, melynek segítségével bármilyen fényképéből egy szakszerű önéletrajzhoz használható igazolványképet varázsolhat.

Az alábbi képernyőképen láthatja hol szerkesztheti fényképét.

Az önéletrajzhoz 1:1 arányú, legalább 600x600 pixel felbontású, négyzet alapú fénykép a legmegfelelőbb. A már feltöltött képet szintén szerkesztheti. Ha esetleg probléma merül fel a fénykép feltöltése során, próbáljon meg egy másik böngészőt használni. Lásd a lenti képernyőképet.

Önéletrajzhoz feltöltött fénykép szerkesztése

Miután feltölt egy fényképet egy önéletrajzba, az adott képet az összes sablonban és az önéletrajz különböző változataiban is használhatja. A képet igazíthatja, a háttért módosíthatja, illetve eltávolíthatja. Az önéletrajz-szerkesztőből bármikor törölheti a fényképet, illetve új képet is feltölthet.

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot