Az oldal kínál önéletrajz-készítő szolgáltatást, illetve tesz javaslatokat az elkészített önéletrajzokkal kapcsolatban?

Önéletrajza készítéséhez egy kis plusz segítséget szeretne? Bár önéletrajzok átírásával és átfogalmazásával nem foglalkozunk, már elérhető új szolgáltatásunk, melynek keretében szakértőnk megosztja Önnel véleményét az elkészített önéletrajzról! Ezt a lehetőséget CVapp.hu fiókja Ajánlatok funkciójában érheti el. Fiókja oldalán a fejlécben található menüben válassz az "Ajánlatok" lehetőséget, és tekintse meg milyen fantasztikus lehetőségeket érhet el! 

Emellett tartalmak széleskörű gyűjteménye nyújt segítséget:
  • Példák- Használja több, mint 250 önéletrajz példánkból álló, iparáganként rendszerezett, szerkeszthető önéletrajz-gyűjteményünket. Önéletrajz példáinkkal időt takaríthat meg.
  • Blog- Javasoljuk, hogy tekintse meg Blog bejegyzéseinket, ahol a legfrissebb és a legjobb Önéletrajzírási és Álláskeresési javaslatainkat találja. Választ kaphat a leggyakrabban feltett kérdésekre és mindent megteszünk azért, hogy a lehető leghasznosabb tanácsokkal lássuk el olvasóinkat. 
  • Hogyan írjunk önéletrajzot - Használja interaktív e-könyvünket, hiszen minden egyes fejezetben önéletrajzzal kapcsolatos szabályokat, tippeket és ingyenes mintákat talál. És ez még nem minden!
  • Önéletrajz Készítőnk új, hasznos funkciója a Készség Javaslatkészítő eszközünk. Előfordulhat, hogy nem könnyű megtalálni melyik készségek illenek igazán az adott munkakörhöz, viszont gépi tanulással működő algoritmusunk segítségével a Cvapp.hu oldal javaslatokat tesz felhasználóinak. Önéletrajz-készítőnk a szakasz tetején automatikusan javaslatokat tesz a használható készségekre. Ahogy kiválasztja a megfelelő készségeket, a rendszer elemzi a körülményeket és új készségeket javasol. A javaslatok elhelyezése és a hozzájuk tartozó tapasztalati szint szerkeszthető.
Szakaszcím Szerkesztőnk szintén megkönnyi az önéletrajzírást, hiszen az önéletrajzot igényei szerint személyre szabhatja. 

Emellett mindenképpen olvassa el Hírlevelünket, mely csakis a legfrissebb és legjobb karriertanácsokat és önéletrajz-írási tippeket tartalmazza. Kéthetente szakértőink összegyűjtik a legjobb önéletrajz-készítési és álláskeresési tippeket, és ezeket egyenesen az Ön postaládájába küldik. Szakértői tanácsok, álláskeresési módszerek, önéletrajz-tanulmányok, tippek a teljesítmény növelésére és mentális jólét megőrzésére - és ez nem minden! Olvasható tartalom legfeljebb 15 perc alatt!

Az online anyagok olvasása és felhasználása mellett a CVapp.hu oldalt önéletrajza megosztására is használhatja. Visszajelzést is kérhet, így megoszthatja önéletrajzát egy munkatársával, egy karrier tanácsadóval, egy megbízható barátjával, esetleg szüleivel vagy egyik családtagjával. Mások sokkal könnyebben megtalálják az esetleges hibákat és meglátják, hogy az önéletrajz mely részeit kell módosítani, ezért hasznos, ha külsős véleményt kér. Ésne hagyja ki önéletrajz készítőnk legújabb, fantasztikus funkcióját: az Állásinterjú Iskolát, ahol felhasználóink felkészülhetnek az állásinterjúra!  A funkció rengeteg hasznos eszközt tartalmaz. Ezek egyike a szituációs beszélgetés, mely segít felállítani az interjú legkedvezőbb eredményéhez vetető stratégiát. Az Állásinterjú Iskola segítségével felépíthet egy általános tervezetet a sikeres állásinterjúhoz. Miért ne adna meg magának minden esélyt a sikerre? Nézze meg még ma, mit kínál az Állásinterjú Iskola!

Az Önéletrajz Megosztás Statisztikái Funkciónkat szintén előnyére fordíthatja, hiszen itt megnézheti ki, honnan nyitotta meg és mennyi ideig olvasta önéletrajzát. Ezzel felmérheti az önéletrajz hatékonyságát és ennek alapján elvégezheti a szükséges módosításokat. A funkcióba épített helykövetővel nyomon követheti a globális álláslehetőségeket, valamint város/ország alapján azonosíthatja a lehetséges munkáltatókat. Most már nyugodtan aludhat, hiszen egész biztos, hogy nem fog lemaradni egyetlen álláslehetőségről sem!

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot