Hogyan jelentkezhetek be a CVapp.hu oldalra?

A CVapp.hu oldalon szerkesztett önéletrajzát bármikor újra megnyithatja. Csupán be kell jelentkeznie fiókjába és már folytathatja is a dokumentum szerkesztését.

Bejelentkezési és hibaelhárítási útmutató

1. lépés: Nyissa meg ezt a linket.

2. lépés: Adja meg e-mail címét vagy jelentkezzen be egyik közösségi média profiljával. Lásd a lenti képernyőképet.

3. lépés: Ellenőrizze bejövő e-mailjeit, keresse a bűvös linket és kattintson az e-mailben található gombra vagy hivatkozásra. Lásd a lenti képernyőképet.f

📌Profi tippek a bejelentkezési hibák elhárítására. Ha korábban már regisztrált a CVapp.hu oldalra, mégsem sikerül bejelentkeznie, a hibát az alábbiak bármelyike okozhatja:

  • Amennyiben e-mail címe nem működik, és Facebook vagy LinkedIn fiókjával regisztrált, ellenőrizze, hogy közösségi média fiókjához is a megadott e-mail címet használta-e.
  • Ha e-mail címe működik, viszont nem nem találja a bűvös linket tartalmazó e-mailt, ellenőrizze a levélszemét mappát vagy bejövő levelei között keressen rá a CVapp.hu kifejezésre.
  • A bűvös link 48 órán keresztül érvényes. Ha a link lejár, e-mail címével ismét be kell jelentkeznie, hogy új bűvös linket küldhessünk.
  • Amennyiben eredetileg a Resume.io oldalára regisztrált, viszont helyi oldalunkat szeretné használni, a bejelentkezést követően a Resume.io oldalára fogjuk átirányítani. A helyi CVpp.hu oldalra csak egy másik e-mail címmel regisztrálhat. A Resume.io oldal nyelvi beállításairól bővebb információkat itt olvashat.

Ha a fent leírtakat kipróbálta, mégsem sikerült bejelentkezni, semmi gond! Forduljon ügyfélszolgálatunkhoz és mindent megteszünk annak érdekében, hogy mielőbb azonosítsuk fiókját és egy ideiglenes jelszóval beléphessen.

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot