Mit nyújt a Prémium Előfizetés?

A prémium fiókkal hozzáférést kap az oldal prémium funkcióihoz, többek között állásbiztos önéletrajz sablonjaink és kísérőleveleink egyre bővülő kínálatához, valamint a dokumentumok PDF és Docx formátumban történő letöltéséhez. Megnyerő önéletrajz sablonjaink mellett 18 innovatív és újító kísérőlevél sablonunkból is választhat. Az alábbiakban összegyűjtöttük a Prémium Fiók leghasznosabb funkcióit: 

Prémium Előfizetés Funkciói

  • Korlátlan számú önéletrajz és kísérőlevél
  • Összes prémium sablon és szín
  • Korlátlan számú PDF letöltése

Örömmel mutatjuk be az Ajánlatok Funkciónkat, ami minden CVapp.hu fiókból elérhető. Ezzel a funkcióval a szokásosnál jobb eredményeket érhet el: hasznára fordíthatja a szakértői önéletrajz értékeléseket, az oktatóanyagokat és az üzleti tapasztalatainkat. Fiókja oldalán a fejlécben található menüben válassza az "Ajánlatok" lehetőséget, és tekintse meg milyen fantasztikus lehetőségeket érhet el!

Ne feledkezzen meg egyedi új Statisztikák funkciónkról sem, ahol rövid és hosszú távon egyaránt nyomon követheti önéletrajza megtekintéseit. Azt is megtudhatja, hogy az egyes érdeklődők mennyi időt töltöttek az önéletrajz olvasásával. Az önéletrajz megtekintőinek város/ország adatai alapján nem marad le a távolabbi lehetőségekről és a munkaerő-toborzók ajánlatairól sem! Kövesse nyomon az önéletrajzok megtekintésének trendjeit, az önéletrajz olvasóinak érdeklődését és végezze el a szükség szerinti módosításokat. 

Emellett Álláskövető Panelünkhöz használja Chrome bővítményünket! Bármikor egyetlen kattintással elmentheti az álláslehetőségeket és a megüresedett állásokat. Használata roppant egyszerű:

  • Telepítse a kiterjesztést a hivatalos Google Store áruházból (ingyenes)
  • Jelentkezzen be fiókjába
  • Keressen álláslehetőségeket az interneten.
  • Mentse el az állásokat böngészője jobb felső sarkában
  • Az elmentett állások mind az Álláskövető panelre kerülnek Kész!

Emellett rugalmas regisztrációs tervekkel is szolgálhatunk. Elsőként kezdje egy 7 napos próba előfizetéssel, ezután pedig választhat 6 hónapos vagy éves előfizetési csomagjaink közül. További információkat az Árak menüpontban olvashat. 

Hogyan törölhetem prémium előfizetésemet?

Prémium előfizetését bármikor lemondhatja az alkalmazás jobb felső sarkában található Fiókbeállítások menüpontban. Ide kattintva bővebb információkat talál arról, hogyan válthat alacsonyabb előfizetésre, illetve hogyan törölheti fiókját az alkalmazásban.Amennyiben az ingyenes csomagra vált, bármikor bejelentkezhet CVapp.hu fiókjába, ahol ingyen elérheti és szerkesztheti önéletrajzát és kísérőlevelet, valamint előfizethet prémium csomagunkra.

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot