Hogyan készíthetek másolatot önéletrajzomról vagy kísérőlevelemről?

Prémium előfizetési csomagjával korlátlan számú önéletrajzot és kísérőlevelet készíthet. Ingyenes csomagunkban egy önéletrajzot és egy kísérőlevelet készíthet el, viszont ezeket a dokumentumokat bármikor átszerkesztheti. 

Miért fontos ez?Ha önéletrajzát és kísérőlevelét minden egyes álláspályázathoz külön testre szabja, sokkal nagyobb eséllyel helyezkedhet el. Azzal, hogy odafigyel a részletekre, azt jelzi, hogy időt szánt a munkakör tanulmányozására, valamint lehetősége nyílik arra is, hogy az önéletrajzot és a kísérőlevelet az álláshirdetésnek megfelelően átalakítsa. Olvassa el "Elevator" Blogunkat, ahol további hasznos tippeket talál. 

Önéletrajzát és kísérőlevelét legegyszerűbben és leggyorsabban a CVapp.hu felületén szerkesztheti és itt a dokumentumok egyes verzióit is kezelheti.

Önéletrajz-másolat készítéseJelentkezzen be a CVapp.hu oldalára és nyissa meg az Önéletrajz Vezérlőpultot. Itt találja önéletrajzai listáját. Kattintson a "Másolat készítése" lehetőségre. Lásd a lenti képernyőképet.

Önéletrajzok és kísérőlevelek átnevezése Ne felejtsen el az önéletrajzáról és kísérőleveléről készített különböző verzióknak megfelelő elnevezést adni. A cél, hogy a dokumentumoknak olyan nevet adjon, ami alapján később is könnyen megtalálhatja őket. Felhasználóink leggyakrabban az adott munkakörről nevezik el a dokumentumokat. A legjobb megoldás, ha az egyes önéletrajzokat és kísérőleveleket a különböző álláspályázatokhoz igazítja. Ha a Vezérlőpulton az önéletrajz vagy a kísérőlevél megnevezésre kattint, átnevezheti. Lásd a lenti képernyőképet.

Amint elkészítette a dokumentum másolatát, majd átnevezte, az új verziót nyugodtan átszerkesztheti és az eredeti dokumentum nem változik. Akár másik fényképet is feltölthet hozzá, sőt másik sablont is alkalmazhat. 

Olvassa el ezt a cikket Blogunkban itt megtudhatja miért érdemes minden álláspályázathoz személyre szabnia önéletrajzát.

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot