Hogyan módosíthatom sablonomat vagy a dizájnelemeket?

A CVapp.hu oldalon számos tervezési témát és sablont talál. Önéletrajza tartalmát minden egyes témához felhasználhatja, minden dizájnhoz tökéletesen illeszkedni fog. Örömmel tudatjuk, hogy népszerű "Indulás Dublinba" sablonunkhoz most Docx (Word) exportálás funkciót is kínálunk. 

Az önéletrajz elkészítését követően egy szempillantás alatt módosíthatja a dizájnt és a sablont is. Válassza ki a módosítani kívánt önéletrajzot és kattintson az önéletrajz szerkesztése lehetőségre. A bal oldalon megjelennek a választható önéletrajz sablonok. Lásd a lenti képernyőképet.

Teljes oldala előnézetben a sablont az oldal alján található "Sablon Kiválasztása" ikonra kattintva módosíthatja. Lásd a lenti képernyőképet.

Ha szeretné testre szabni önéletrajzát az alábbiakat teheti:

  • Válasszon egy másik sablont
  • Igazolja és frissítse készségeit így biztosíthatja leendő munkáltatóját hozzáértéséről. Használja Készség Javaslatkészítő eszközünket a megfelelő készségek gyors kiválasztásához. 
  • Használja Egyedi Színválasztó Eszközünket önéletrajza színesítéséhez és a színtéma módosításához. 
  • Aktiválja vagy inaktiválja fényképét
  • Módosítsa a nyelvet
  • Szakaszcím Szerkesztőnk szintén megkönnyi az önéletrajzírást, hiszen az önéletrajz szakaszait igényei szerint személyre szabhatja. 

NÉGY új fantasztikus önéletrajz és kísérőlevél sablonnal frissítettük elérhető kínálatunkat. Ezek bármelyikével új színt vihet álláspályázatába. A Fokváros sablon modern színblokkjaival és merész betűtípusával hódít, míg Genf elnevezésű sablonunk klasszikus, visszafogott szöveget jelenít meg a színes háttérben. Kreatív sablonválasztékunk legújabb tagja a Lisszabon elnevezést kapta, színes megoldásokat és a tengerre emlékeztető formákat kínál. 

Ezeken az izgalmas, új sablonokon kívül Moszkva sablonunk felújított változatát is választhatja, mely jobb, mint valaha.Bizonyára fel fog tűnni, hogy a készségek felsorolásához nagyobb helyet hagytunk, így valóban kiemelheti erősségeit. Emellett a kiemelt felsorolással szakértelmére még jobban felhívhatja a munkáltató figyelmét. Az új megjelenés legfantasztikusabb eleme az öt színskála, melyek beállíthatók a sablon háttereként! Ha a pasztell lilát kedveli vagy inkább egy friss zöld színt választ, ezekkel a színekkel egész biztos felkelit a személyzeti osztály munkatárásának figyelmét. 

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot