Hogyan használhatom a cvapp.hu-t ingyenesen?

A cvapp.hu számos olyan eszközt kínál, amelyeket 100%-ban ingyenesen használhat, és nem kell megadnia semmilyen hitelkártyaadatot.

Az ingyenes fiókkal a következőkre van lehetősége:

  • Önéletrajzkészítő eszközünkkkel fantasztikus önéletrajzot készíthet. Lehetősége van arra, hogy önéletrajzát Vancouver sablonunkkal PDF-fájlként töltse le, de letöltheti szövegfájlként (TXT) is.
  • Írjon kísérőlevelet pillanatok alatt professzionális eszközeinkkel, előre generált mondatainkkal és tippjeinkkel, és töltse le ingyenesen a Vancouver sablonunkkal vagy TXT formátumban.
  • Ossza meg önéletrajzának online linkjeit.
  • Böngésszen és tekintse meg önéletrajzminta-könyvtárunkat. A VALÓDI önéletrajzok kiterjedt gyűjteménye remek kiindulópont, hogy ötleteket szerezzen.
  • Keressen állásajánlatokat az interneten egy helyen, a Career.io által működtetett ingyenes álláskereső eszközünk segítségével (a Resume.io műszerfalán a „Szolgáltatások” menüpont alatt találja).
  • Jelentkezzen be, és tetszés szerint szerkessze vagy nyissa meg önéletrajzát vagy kísérőlevelét.

2,95 euróért prémium fiókjának próbaverziójára frissíthet, amellyel több önéletrajzot és kísérőlevelet készíthet, és letöltheti azokat szakértők által tervezett sablonjaink bármelyikével. A próbaidőszak alatt 7 napig hozzáférhet számos prémium funkciónkhoz is.

A 7 nap elteltével a próbaelőfizetés automatikusan havi előfizetéssé újul meg. Az előfizetést bármikor lemondhatja az alkalmazás jobb felső sarkában található „Fiók” menüponton keresztül. Bizonyos költségek merülhetnek fel azokért a napokért, amelyeken használta szolgáltatásainkat és termékeinket. Tudjon meg többet az előfizetési csomgjainkról, illetve arról, hogyan mondhatja le előfizetését vagy válthat előfizetési csomagot bármikor.

Önéletrajz linkjének ingyenes megosztása

Használja a CVapp.hu oldalt ingyen ÉS használja ki prémium dizájnelemeink előnyeit önéletrajz linkjének online megosztásával. Az online hivatkozás révén gyorsan és egyszerűen megoszthatja önéletrajzát jövőbeli munkadójával vagy az Ön által kiválasztott személyekkel e-mailben, üzenetben vagy szövegként. További információkat az önéletrajz online hivatkozásáról itt olvashat.  

TXT fájl ingyenes letöltése

Ha önéletrajzát elkészítette a CVapp.hu oldalon és szeretné ingyen letölteni, ezt TXT formátumban megteheti. Ez a TXT fájl pontosan olyan, mint más, hasonló fájlok. Csupán az önéletrajz szövegét tartalmazza, a dizájnelemek nélkül. A TXT fájl letöltését követően a fájlt megnyithatja számítógépén, kijelölheti a szöveget, majd átmásolhatja egy szövegszerkesztőbe, például Word vagy Googled docs dokumentumba. Ezután az önéletrajz alapjaira támaszkodva szabadon alakíthatja a dokumentum formátumát és stílusát. Kísérőlevelét szintén ingyen letöltheti PDF vagy TXT formátumban. Jelenleg 18 újító megoldásokat tartalmazó és innovatív kísérőlevél sablonból választhat, melyek tökéletesen illeszkednek önéletrajz sablonjainkhoz. A kettő együtt igazán hatásos kombinációt alkot. Ahhoz, hogy önéletrajzát és kísérőlevelét TXT fájlként letölthesse jelentkezzen be CVapp.hu fiókjába és nyissa meg a Vezérlőpultot. Minden egyes önéletrajz és kísérőlevél alatt egy linket talál. Erre kattintva a dokumentum TXT formátumban letölthető. Lásd a lenti képernyőképet.

A továbbiakban bármikor ismét bejelentkezhet CVapp.hu fiókjába önéletrajza megtekintéséhez és szerkesztéséhez. A fiók használatával többé már nem kell számítógépén keresgélnie a dokumentumokat vagy mindig teljesen az alapoktól felépítenie önéletrajzát. Ha esetleg már nem a prémium csomagot használja, akkor is bármikor használhatja a CVapp.hu oldalát önéletrajza frissítésére.

A már említett ingyenes funkciókon kívül a kifejezetten az önéletrajz készítését és az elhelyezkedést elősegítő ingyenes anyagainkat is felhasználhatja:


  • Önéletrajz Példák - több, mint 250 valódi önéletrajz példát tartalmazó, ágazatanként rendszerezett gyűjtemény.
  • Kísérőlevél Példák- 50+ ingyenes kísérőlevél példából álló gyűjtemény. 
  • Blog- a legfrissebb önéletrajz-tanácsok, karrier tippek, ingyenes sablonok és még sok más. Blogunkat nemrégiben átneveztük. Az "Elevator" megnevezést kapta, így   kifejezi azt a szándékunkat, hogy szeretnénk karrierjét sikerre vinni. Olvassa  el ez évben készült 30 vadonatúj blogbejegyzésünket!

Amennyiben a CVapp.hu ingyenes használatával kapcsolatosan további kérdése van vagy véleményét szeretné megosztani, forduljon hozzánk bizalommal.

Igyekszünk a személyes preferenciák és számos tényező alapján a legjobb előfizetési csomagokat kínálni ügyfeleinknek. Ennek eredményeképpen a Resume.io előfizetési csomagjai a tartozkódási helytől függően változhatnak, vagy eltérhetnek a korábbi előfizetési csomagoktól.

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot