Hogyan használhatom ingyen a CVapp.hu oldalt?

A CVapp.hu egyes funkciói 100%-ban ingyen használhatók, bankkártya-adatait sem kell megadnia.

Az ingyenes csomag az alábbiakat kínálja:


  • Alkosson fantasztikus önéletrajzot az alapoktól az egész folyamaton lépésről lépésre végig vezető önéletrajz-készítő eszközzel. 
  • Írjon Kísérőlevelet bármelyik könnyen használható, kifejezetten az önéletrajzokhoz illő sablonunkkal, majd töltse le PDF formátumban. 
  • Töltse le önéletrajzát TXT formátumban, majd átmásolást követően a dokumentumot szabadon szerkesztheti.
  • Ossza meg önéletrajza linkjét
  • Böngésszen önéletrajz példáink között és hasznosítsa a látottakat. VALÓDI önéletrajzokat tartalmazó széleskörű gyűjteményünkben rengeteg ötletet és inspirációt találhat.
  • Keressen állásokat az interneten egyetlen helyen.
  • Jelentkezzen be önéletrajza szerkesztéséhez / eléréséhez.

A próbaidőszak alatt a prémium funkciókat 7 napon keresztül elérheti, majd automatikusan áttérhet a havi előfizetésre. Fiókját az alkalmazás jobb felső sarkában található menüpontban bármikor törölheti.

Önéletrajz linkjének ingyenes megosztása

Használja a CVapp.hu oldalt ingyen ÉS használja ki prémium dizájnelemeink előnyeit önéletrajz linkjének online megosztásával. Az online hivatkozás révén gyorsan és egyszerűen megoszthatja önéletrajzát jövőbeli munkadójával vagy az Ön által kiválasztott személyekkel e-mailben, üzenetben vagy szövegként. További információkat az önéletrajz online hivatkozásáról itt olvashat.  

TXT fájl ingyenes letöltése

Ha önéletrajzát elkészítette a CVapp.hu oldalon és szeretné ingyen letölteni, ezt TXT formátumban megteheti. Ez a TXT fájl pontosan olyan, mint más, hasonló fájlok. Csupán az önéletrajz szövegét tartalmazza, a dizájnelemek nélkül. A TXT fájl letöltését követően a fájlt megnyithatja számítógépén, kijelölheti a szöveget, majd átmásolhatja egy szövegszerkesztőbe, például Word vagy Googled docs dokumentumba. Ezután az önéletrajz alapjaira támaszkodva szabadon alakíthatja a dokumentum formátumát és stílusát. Kísérőlevelét szintén ingyen letöltheti PDF vagy TXT formátumban. Jelenleg 18 újító megoldásokat tartalmazó és innovatív kísérőlevél sablonból választhat, melyek tökéletesen illeszkednek önéletrajz sablonjainkhoz. A kettő együtt igazán hatásos kombinációt alkot. Ahhoz, hogy önéletrajzát és kísérőlevelét TXT fájlként letölthesse jelentkezzen be CVapp.hu fiókjába és nyissa meg a Vezérlőpultot. Minden egyes önéletrajz és kísérőlevél alatt egy linket talál. Erre kattintva a dokumentum TXT formátumban letölthető. Lásd a lenti képernyőképet.

A továbbiakban bármikor ismét bejelentkezhet CVapp.hu fiókjába önéletrajza megtekintéséhez és szerkesztéséhez. A fiók használatával többé már nem kell számítógépén keresgélnie a dokumentumokat vagy mindig teljesen az alapoktól felépítenie önéletrajzát. Ha esetleg már nem a prémium csomagot használja, akkor is bármikor használhatja a CVapp.hu oldalát önéletrajza frissítésére.

A már említett ingyenes funkciókon kívül a kifejezetten az önéletrajz készítését és az elhelyezkedést elősegítő ingyenes anyagainkat is felhasználhatja:


  • Önéletrajz Példák - több, mint 250 valódi önéletrajz példát tartalmazó, ágazatanként rendszerezett gyűjtemény.
  • Kísérőlevél Példák- 50+ ingyenes kísérőlevél példából álló gyűjtemény. 
  • Blog- a legfrissebb önéletrajz-tanácsok, karrier tippek, ingyenes sablonok és még sok más. Blogunkat nemrégiben átneveztük. Az "Elevator" megnevezést kapta, így   kifejezi azt a szándékunkat, hogy szeretnénk karrierjét sikerre vinni. Olvassa  el ez évben készült 30 vadonatúj blogbejegyzésünket!

Amennyiben a CVapp.hu ingyenes használatával kapcsolatosan további kérdése van vagy véleményét szeretné megosztani, forduljon hozzánk bizalommal.

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot