Hogyan adhatom meg önéletrajzom személyre szabott beállításait?

Önéletrajz sablonjainkat úgy készítettük el, hogy a tartalom minden dizájnelemmel nagyszerűen mutasson. Három új fantasztikus önéletrajz és kísérőlevél sablonnal frissítettük elérhető kínálatunkat. Ezek bármelyikével új színt vihet álláspályázatába. A Fokváros sablon modern színblokkjaival és merész betűtípusával hódít, míg Genf elnevezésű sablonunk klasszikus, visszafogott szöveget jelenít meg a színes háttérben. Kreatív sablonválasztékunk legújabb tagja a Lisszabon elnevezést kapta, színes megoldásokat és a tengerre emlékeztető formákat kínál. Ezeken az izgalmas, új sablonokon kívül Moszkva sablonunk felújított változatát is választhatja, mely jobb, mint valaha.Igényeinek megfelelő sablon csupán egy kattintásra!

Az alábbiakban néhány módszert olvashat arról, hogyan adhatja meg önéletrajza személyre szabott elemeit.

Adjon meg személyre szabott elrendezést

Az önéletrajz elrendezését többféle megoldással személyre szabhatja, ezek többek között az alábbiak: 

  • Módosítsa a dizájnelemek témáját / színét - Másik sablon választásáról és a színek személyre szabott beállításairól bővebben itt olvashat. Használja egyszerűen alkalmazható Egyedi Színválasztó Eszközünket önéletrajza színesítéséhez. 
  • Használjon színskála kiegészítést készségei képi megjelenítéséhez- Ez a funkció a nyelvek/készégek alatti oldalsávban található. 
  • Alkalmazza a legtöbb sablonunk esetében elérhető felhasználói avatárt- Választható, stílusos testreszabási beállítás. 
  • Töltse fel / Törölje fényképét - Egyes sablonjainkat kiegészítheti saját fényképével, viszont bármikor dönthet úgy, hogy a fényképet eltávolítja. Ha szeretné, hogy fényképe tökéletesen illeszkedjen szakszerűen felépített önéletrajzához, a fényképet szabadon szerkesztheti és a hátteret is eltávolíthatja.További információkat a fénykép feltöltésére és szerkesztésére vonatkozóan ittolvashat.
  • Rendezze át a szakaszok sorrendjét* - Az önéletrajz Szakmai Összegzése alatt található szakaszainak sorrendje szabadon átrendezhető. A szakaszok sorrendjének módosításához kattintson a szakasz mellett található rács ikonra, ahogy az az alábbi képen látható. Ezután a szakaszt fel-le mozgathatja. Lásd a lenti képernyőképet.

  • Módosítsa a nyelvet - Az önéletrajz nyelvének módosításáról bővebben itt olvashat.
  • Hagyjon ki bizonyos szakaszokat és mezőket - Ha bizonyos mezőket üresen hagy, azok nem fognak megjelenni önéletrajzán. A kihagyott címkék és szakaszok egész egyszerűen nem fognak szerepelni az önéletrajzon.
  • Nevezze át és szerkessze a szakaszok megnevezését- Most már a szakaszok megnevezését szerkeszti és átírhatja, így egy egyedi élményben lehet része. 
  • Adjon meg linkeket - A Személyes Adatok alatt adja meg egyedi LinkedIn profiljának, online portfóliójának vagy más online profilnak a linkjét.
  • Készség Javaslatkészítő eszközünk segítségével egészítse ki a dokumentumok hatásos készségekkel- Előfordulhat, hogy nem könnyű megtalálni melyik készségek illenek igazán az adott munkakörhöz, viszont gépi tanulással működő algoritmusunk segítségével a Cvapp.hu oldal javaslatokat tesz felhasználóinak. Önéletrajz-készítőnk a szakasz tetején automatikusan javaslatokat tesz a használható készségekre. Ahogy kiválasztja a megfelelő készségeket, a rendszer elemzi a körülményeket és új készségeket javasol. A javaslatok elhelyezése és a hozzájuk tartozó tapasztalati szint szerkeszthető. Még soha nem lehetett ennyire egyszerűen lenyűgözni a munkáltatókat a megfelelő készségek kiválasztásával. 

Nemrégiben jelent meg a legnépszerűbb munkakörökhöz használható javaslatokat tartalmazó videósorozatunk, mely részletesen, lépésről lépésre bemutatja az önéletrajz-készítés menetét. Természetesen további tényekkel, tippekkel, fogalmazási tanácsokkal is kiegészítettük kisfilmjeinket, így ezek az útmutatók nagyban segítenek kiemelkedő önéletrajza elkészítésében. 

* Jelenleg a személyes adatok, a szakmai összegzés, a hobbik és a készségek elrendezése nem módosítható. Például, a készségek szakasz nem igazítható balra, valamint nem lehet margóval kiegészíteni vagy oldaltörést beilleszteni. Reményeink szerint a jövőben még a jelenleginél is széleskörűbb testreszabási lehetőségeket kínálhatunk. 

Egyedi szakasz hozzáadása

Önéletrajzát egyedi szakaszokkal is kiegészítheti, ezzel is személyre szabott tartalmat hozhat létre. Sőt, egyedi szakaszának tetszőleges elnevezést adhat. Egyedi szakasz hozzáadásához görgessen le az önéletrajz szerkesztő aljára, ahol a dokumentumhoz új szakaszokat adhat.

  1. Betűtípus és betűméret

Jelenleg az önéletrajzok és a kísérőlevelek betűtípusa és betűmérete nem módosítható. Remélhetőleg a jövőben többfelé betűtípust kínálhatunk felhasználóinknak. Addig is, javasoljuk, hogy nézzen körül sablondizájnjaink között, hiszen minden sablonunkhoz más-más téma tartozik.

Egyoldalas önéletrajz készítése

Egy önéletrajz ideális hossza egy oldal. Ahhoz, hogy ezt elérhesse, csak a legfontosabb és a munkakörhöz legszükségesebb információkat sorolja fel önéletrajzában, és hagyjon ki minden felesleges adatot, ami az önéletrajz szempontjából nem előnyös. Ne feledje, hogy a szöveg hosszának csökkentéséhez a betű mérete nem módosítható. 

Kísérőlevelét minden esetben igazítsa az adott munkakörhöz! Ilyen egyszerűen talán még soha nem szerkeszthetett Kísérőlevelet, ráadásul most egyetlen kattintással kiválaszthatja az önéletrajz sablonhoz illő dokumentumot. Az elhelyezkedés esélyeinek növeléséhez javasoljuk, hogy a kísérőlevelet mindig igazítsa a megpályázott munkakörhöz. Ha kísérőleveleit is megőrzi vezérlőpultján, rendszerezetten áttekintheti elkészített dokumentumait az álláskeresés során! 

Ráadásul Önéletrajzát és Kísérőlevelét összevonhatja egyetlen PDF dokumentumba! Kényelmesen és rendszerezetten kezelheti az elkészített dokumentumait. Ezt az új funkciót az önéletrajz/kísérőlevél előnézetének jobb felső sarkában található leggördülő lista "Továbbiak" menüpontjából érheti el. Ezután már csak össze kell párosítania a két dokumentumot és már kész is van!

Emellett mindenképpen olvassa el Hírlevelünket, mely csakis a legfrissebb és legjobb karriertanácsokat és önéletrajz-írási tippeket tartalmazza. Kéthetente szakértőink összegyűjtik a legjobb önéletrajz-készítési és álláskeresési tippeket, és ezeket egyenesen az Ön postaládájába küldik. Szakértői tanácsok, álláskeresési módszerek, önéletrajz-tanulmányok, tippek a teljesítmény növelésére és mentális jólét megőrzésére - és ez nem minden! Olvasható tartalom legfeljebb 15 perc alatt!

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot