Hogyan oszthatom meg önéletrajzomat és kísérőlevelemet?

Itt egy olyan oldalt talál, ahol:

  • Az URL-címet átmásolhatja és elküldheti e-mailben, üzenetben vagy szöveges üzenetben vagy
  • Kattintson a gombra és ossza meg Facebookon, Twitteren vagy LinkedInen

Hogyan működik

Megosztás a közösségi médiában

Ha önéletrajzát megosztja a közösség médiában, a bejegyzést megformázzuk, viszont az általunk felkínált formázást bármikor átszerkesztheti a megosztás előtt.

Statisztikák funkció

Egyedi Statisztikák funkciónkban rövid és hosszú távon egyaránt nyomon követheti önéletrajza megtekintéseit. Azt is megtudhatja, hogy az egyes érdeklődők mennyi időt töltöttek az önéletrajz olvasásával. Az önéletrajz megtekintőinek város/ország adatai alapján nem marad le a távolabbi lehetőségekről és a munkaerő-toborzók ajánlatairól sem! Kövesse nyomon az önéletrajzok megtekintésének trendjeit, az önéletrajz olvasóinak érdeklődését és végezze el a szükség szerinti módosításokat. 

Chrome bővítmény Álláskövető Panelünkhöz

Álláskövető Panelünkhöz használja fantasztikus Chrome bővítményünket. Ezzel a bővítménnyel bármikor elmentheti az álláslehetőségeket és a szabad állásokat, közvetlenül a böngészőből. 

Használata roppant egyszerű:

  • Telepítse a kiterjesztést a hivatalos Google Store áruházból (ingyenes)
  • Jelentkezzen be fiókjába
  • Keressen álláslehetőségeket az interneten.
  • Mentse el az állásokat böngészője jobb felső sarkában
  • Az elmentett állások mind az Álláskövető panelre kerülnek Kész!

Szerkesztés

Az önéletrajz minden frissítése és szerkesztési módosítása azonnal megjelenik a nyilvános oldalon megosztott változatban.

Önéletrajz törlése és/vagy privát dokumentum készítése

Ha megosztja önéletrajza URL-címét, a dokumentum már nem privát. Technikailag ez azt jelenti, hogy az URL-címet a jövőben bárki lemásolhatja és beillesztheti.

Ha megosztotta a dokumentum URL-címét, viszont nem szeretné, hogy az önéletrajz az adott URL-címen elérhető legyen, a legjobb megoldás, ha önéletrajzáról másolatot készít, majd törli az eredetit. Így az önéletrajz egy olyan URL-címhez fog tartozni, mely még nincs megosztva.

Amint az önéletrajzot törli, a régi URL-cím egy 404 hibaoldalra fog mutatni.

Ne feledkezzen meg kísérőleveléről

Álmai önéletrajza gyors megszerkesztése mellé a tökéletes Kísérőlevelet is elkészítheti csupán pár perc alatt. Válasszon egyet szakértők által megtervezett kísérőlevél sablonjaink közül és pár pillanat alatt tovább fejlesztheti álláspályázatát. 18 innovatív és modern Kísérőlevél Sablont kínálunk, melyek tökéletesen illenek gondosan összeállított önéletrajzához. Ráadásul Önéletrajzát és Kísérőlevelét összevonhatja egyetlen PDF dokumentumba, ez a megoldás rendkívül kényelmes és dokumentumait is könnyebben rendszerezheti. Még soha nem volt ilyen egyszerű egy nyerő és egységes Önéletrajzot és Kísérőlevelet tartalmazó dokumentumot készíteni! Egyszerűen keresse meg a @CVapp.hu főoldal "Kísérőlevél" legördülő listáját és kövesse az egyszerű lépéseket.

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot