Önéletrajzomat lemenethetem Word vagy PDF formátumban?

Miután elkészítette önéletrajzát, többféle módja is van annak, hogy az önéletrajzot és a kísérőlevelet exportálja és benyújthassa álláspályázatát. Önéletrajzát letöltheti PDF, DOCX vagy TXT formátumban közvetlenül Vezérlőpultjáról vagy az Önéletrajz Szerkesztőből. Önéletrajzát és Kísérőlevelét összevonhatja egyetlen PDF dokumentumba is, ez a megoldás rendkívül kényelmes és dokumentumait is könnyebben rendszerezheti. Használhatja a "PDF letöltése" gombot, a legördülő lista "Továbbiak" menüpontjából a dokumentumokat DOCX vagy TXT formátumban is letöltheti. Legnépszerűbb Stockholm sablonunk mellett, Sydney sablonunkat szintén letöltheti DOCX/Word formátumban. Felhívjuk figyelmét, hogy ha Sydney sablonunk használatával önéletrajzát Word formátumban szeretné letölteni, az előnézetben úgy fog tűnni, mintha a második oldal színe egy kissé eltér az első oldalétól, de kinyomtatva nem lesz különbség. A "Link megosztása" lehetőséget szintén használhatja. Örömmel tudatjuk, hogy népszerű "Indulás Dublinba" sablonunkhoz most Docx (Word) exportálás funkciót is kínálunk.

Lásd a lenti képernyőképet.




Ha az ingyenes csomagot használja, önéletrajzát exportálhatja TXT-fájlként vagy megoszthatja önéletrajza online hivatkozását.  

Ha nem szeretne prémium dizájn sablonra váltani, a TXT-formátum exportálása révén önéletrajza tartalmát átmásolhatja egy szövegszerkesztőbe, például Word vagy Google Docs dokumentumba. Emellett online link megosztásával az önéletrajz prémium dizájnelemeit megtarthatja, hiszen azok online elérhetők.


  • Exportálás DOCX formátumba

Jelenleg az önéletrajzok DOCX formátumú letöltése béta tesztelése zajlik. Amint a megfelelő tesztelés lezárul, a frissítés a felhasználók számára is elérhetővé válik. Ez egy prémium funkció, mely különösen azokban az országokban hasznos, ahol PDF formátum helyett inkább Word dokumentumokat kérnek álláspályázatként. Ez a nagyszerű funkció a mintakészítőnkben, a "letöltés" gomb mellett található "…" gombra kattintva érhető el (lásd lent).

Exportálás DOCX formátumba

Önéletrajzát DOCX formátumban is letöltheti. Legnépszerűbb Stockholm és Sydney sablonjainkat DOCX (Word) fájlként is elmentheti. Fent láthatja hogyan fog kinézni a dokumentum az exportálást követően. A DOCX fájlokban eszközén szerkesztheti a dokumentum stílusát, méretét és színeit. 

Ha a "..." gombra kattint, egy legördülő menü fog megjelenni, ahol az önéletrajz letöltésének módjait találja:

  • Miért más a DOCX letöltés, mint a PDF letöltés? 

Önéletrajzát letöltéséhez mindig 3 lehetőség közül választhat: TXT-fájl (ingyenes), PDF vagy DOCX formátum. Önéletrajza minden egyes változattal ugyanúgy fog kinézni, kivéve, ha a TXT formátumot választja. 

A DOCX letöltés népszerű Stockholm és Sydney sablonjaink esetében elérhető. Egyszerűen töltse le az önéletrajzot és nyújtsa be jelentkezését. Felhívjuk figyelmét, hogy ha Sydney sablonunk használatával önéletrajzát szeretné letölteni, az előnézetben úgy fog tűnni, mintha a második oldal színe egy kissé eltér az első oldalétól, viszont letöltve és kinyomtatva nem lesz különbség.

Minden sablonunk szakszerű, gyakorlatban tesztelt önéletrajz sablon, melyek a munkáltatók által kedvelt "önéletrajz-szabályok" szerint készültek.

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot