Hogyan követhetem álláspályázataimat és az álláskeresést?

Az aktív álláskeresés során egy átlagos álláskereső 25-50 állásra jelentkezik. Ez rengeteg információ, amit folyamatosan követni kell!A CVapp.hu álláskövető panelja alkalmas az álláskeresés rendszerezésére, valamint nyomon követheti az állásokat, melyekre már jelentkezett. Kezelheti a különböző munkaköröket, és sokkal gyorsabban elérheti kitűzött karrier céljait.Hogyan működik

megjelenítés

A fő navigációból kattintson az Álláskövetés lehetőségre, ezzel megnyithatja az álláskövető vezérlőpultot. Lásd a lenti képernyőképet.Itt  kattintson az "Állás hozzáadása" lehetőségre. Lásd a lenti képernyőképet.

Az önéletrajzokhoz különböző státuszok tartozhatnak a rendszerezés megkönnyítéséhez:

  • Kívánságlista - állásokra, melyekre jelentkezni szeretne, de még nem tette meg.
  • Jelentkezés elküldve - állásokra, melyekre már jelentkezett, de még nem kapott visszajelzést.
  • Interjú - állások, melynél már részt vett állásinterjún és várja a visszajelzést, illetve állások, melyekhez megbeszélt állásinterjúja van.
  • Ajánlat - állások, melyekre függő ajánlatai vannak.
  • Elutasítva - elutasított álláspályázatai.

Emellett Álláskövető Panelünkhöz Chrome bővítményünket is használhatja!

Ezzel a bővítménnyel bármikor elmentheti az álláslehetőségeket és a szabad állásokat, közvetlenül a böngészőből. Használata roppant egyszerű:

  • Telepítse a kiterjesztést a hivatalos Google Store áruházból (ingyenes)
  • Jelentkezzen be fiókjába
  • Keressen álláslehetőségeket az interneten.
  • Mentse el az állásokat böngészője jobb felső sarkában
  • Az elmentett állások mind az Álláskövető panelre kerülnek Kész!

Új funkció riasztás!

Ne hagyja ki önéletrajz készítőnk legújabb, fantasztikus funkcióját: az Állásinterjú Iskolát, ahol felhasználóink felkészülhetnek az állásinterjúra! A funkció rengeteg hasznos eszközt tartalmaz. Ezek egyike a szituációs beszélgetés, mely segít felállítani az interjú legkedvezőbb eredményéhez vetető stratégiát. Az Állásinterjú Iskola segítségével felépíthet egy általános tervezetet a sikeres állásinterjúhoz. Miért ne adna meg magának minden esélyt a sikerre? Nézze meg még ma, mit kínál az Állásinterjú Iskola!

*Megjegyzés: Ne kedvetlenedjen el, ha már sok jelentkezést elküldött, mégsem kapott még egyetlen választ sem. A munkáltatókhoz több száz jelentkezés érkezik, így ha 4-6 hét elteltével még mindig nem jelentkeznek, akkor álláspályázatát valószínűleg elutasították. Javasoljuk, hogy mindig kérdezze meg, hogy biztos legyen az eredményben. A legjobb stratégia, ha továbbra is pályázik az Önnek megfelelő állásokra, egészen addig, míg pozitív visszajelzést nem kap. Sokkal nagyobb sikereket érhet el munkáltatói visszajelzések alkalmazásával.

Ha egy adott pályázatot státuszát meg szeretné változtatni, kattintson az adott dokumentumra és helyezze át a másik státusz csoportba.

Új állás hozzáadása

Amikor egy új állást ad a panelhez, részletes adatokat is megadhat hozzá, például címkéket, az állásleírás linkjét, bérinformációkat, jegyzeteket. Lásd a lenti képernyőképet.

Önéletrajzát és Kísérőlevelét összevonhatja egyetlen PDF dokumentumba is, ez a megoldás rendkívül kényelmes és dokumentumait is könnyebben rendszerezheti. Ezt az új funkciót az önéletrajz/kísérőlevél előnézetének jobb felső sarkában található leggördülő lista "Továbbiak" menüpontjából érheti el. Ezután már csak össze kell párosítania a két dokumentumot és már kész is van!

Egyedi Statisztikák funkciónkban rövid és hosszú távon egyaránt nyomon követheti önéletrajza megtekintéseit rövid és hosszú távon egyaránt. Azt is megtudhatja, hogy az egyes érdeklődők mennyi időt töltöttek az önéletrajz olvasásával. Az önéletrajz megtekintőinek város/ország adatai alapján nem marad le a távolabbi lehetőségekről és a munkaerő-toborzók ajánlatairól sem! Kövesse nyomon az önéletrajzok megtekintésének trendjeit, az önéletrajz olvasóinak érdeklődését és végezze el a szükség szerinti módosításokat. Ez egy átfogó visszajelzéseket tartalmazó eszköz, mellyel mások visszajelzése alapján hatékonyan kezelheti önéletrajzát. 

Hamarosan ✨Az álláskövetéshez további izgalmas funkciókat tervezünk, beleértve az ingyenes chrome bővítményt, mellyel könnyebben állásokra találhat és azokat el is mentheti. Emellett hatékonyabban kezelheti a kontaktokat és egyéb adatokat is. Amennyiben érdekli ez a funkció, a legújabb frissítéseket módosítási naplónkban megtalálja.

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot