CVapp.hu kezdő lépések

Üdvözöljük a CVapp.hu oldalán! Ezzel az útmutatóval a lehető legtöbbet hozhatja ki tapasztalataiból és remélhetőleg egy lépéssel közelebb kerülhet következő állásához.

Az alábbiakban az alkalmazás használatához segítségét nyújtó GYIK bejegyzéseket talál. Emellett elolvashatja "Elevator" Blogunk bejegyzéseit is, ahol az álláskeresést segítő legfrissebb és leghasznosabb tippjeinket találhatja. 

ÖnéletrajzokNe kezdje minden önéletrajzát teljesen az alapoktól! Önéletrajz szerkesztőnk a kiváló önéletrajz készítésének minden egyes lépését bemutatja. Az alábbiakban a kezdéshez talál néhány hasznos anyagot:

KísérőlevelekAmennyiben pályázati anyaga kísérőlevelet is tartalmaz, kísérőlevele megszerkesztéséhez és letöltéséhez használhatja a CVapp.hu oldalt. Válasszon egyet szakértők által megtervezett kísérőlevél sablonjaink közül és pár pillanat alatt tovább fejlesztheti álláspályázatát. Most 18 innovatív és modern Kísérőlevél Sablont kínálunk, melyek tökéletesen illenek gondosan összeállított önéletrajzához. Ráadásul kényelmes megoldásként Önéletrajzát és Kísérőlevelét összevonhatja egyetlen PDF dokumentumba. 

ÁlláskeresésA felhasználás helyszínétől függően használhatja a CVapp.hu keresési funkcióját és akár több millió állásra jelentkezhet. Az Indeed és a ZipRecruiter oldalán található álláshirdetéseket is átböngészheti, így az álláskeresés során időt takaríthat meg.

A megfelelő állásra keresve nagyszerű kulcsszavakkal találkozhat, melyeket felhasználhat önéletrajza és kísérőlevele készítése során.

Ajánlatok funkcióMinden cvapp.hu fiókban használhatja az Ajánlatok Funkció előnyeit is. Ezzel a funkcióval a szokásosnál jobb eredményeket érhet el: hasznára fordíthatja a szakértői önéletrajz értékeléseket, az oktatóanyagokat és az üzleti tapasztalatainkat. Fiókja oldalán a fejlécben található menüben válassza az "Ajánlatok" lehetőséget, és tekintse meg milyen fantasztikus lehetőségeket érhet el!

Statisztikák funkció Egyedi Statisztikák funkciónkban rövid és hosszú távon egyaránt nyomon követheti önéletrajza megtekintéseit rövid és hosszú távon egyaránt. Azt is megtudhatja, hogy az egyes érdeklődők mennyi időt töltöttek az önéletrajz olvasásával. Az önéletrajz megtekintőinek város/ország adatai alapján nem marad le a távolabbi lehetőségekről és a munkaerő-toborzók ajánlatairól sem! Kövesse nyomon az önéletrajzok megtekintésének trendjeit, az önéletrajz olvasóinak érdeklődését és végezze el a szükség szerinti módosításokat. Ez egy átfogó visszajelzéseket tartalmazó eszköz, mellyel mások visszajelzése alapján hatékonyan kezelheti önéletrajzát. 

Ne hagyja ki önéletrajz készítőnk legújabb, fantasztikus funkcióját: az Állásinterjú Iskolát, ahol felhasználóink felkészülhetnek az állásinterjúra! A funkció rengeteg hasznos eszközt tartalmaz. Ezek egyike a szituációs beszélgetés, mely segít felállítani az interjú legkedvezőbb eredményéhez vetető stratégiát. Az Állásinterjú Iskola segítségével felépíthet egy általános tervezetet a sikeres állásinterjúhoz. Miért ne adna meg magának minden esélyt a sikerre? Nézze meg még ma, mit kínál az Állásinterjú Iskola!

FiókokKezdje el ingyen használni a CVapp.hu oldalát és bármikor bejelentkezhet a CVapp.hu fiókjába, ahol az e-mailben érkezett Bűvös linkkel kedve szerint beléphet és szerkesztheti dokumentumait.Tudjon meg többet az Ingyenes Csomag legnépszerűbb funkcióról. Ha a PDF dokumentumok letöltéséhez próba verzióra vagy előfizetésre vált, az alkalmazás Fiók menüpontjából bármikor lemondhatja előfizetését

KapcsolatfelvételSzámos módon értesülhet a legfrissebb forrásanyagokról, tájékozódhat a legújabb funkciókról, illetve felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.Mindenképpen olvassa el Hírlevelünket, mely csakis a legfrissebb és legjobb karriertanácsokat és önéletrajz-írási tippeket tartalmazza. És hogy mi a legjobb az egészben? A cikkek olvasása még 15 percet sem igényel!

Az elmúlt időszak egyik legizgalmasabb változása, vállalatunk egyesülése a Talent Inc- céggel, mely vezető szerepet tölt be a digitális források világában és világszerte az álláskeresők bizalmát élvezi. A Talent Inc. TopResume, TopCV és TopInterview karriersegítő szolgáltatásaihoz a CVapp.hu oldalát is hozzáadta. Ügyfeleink számára ez egy kedvező változás Termékeink nem módosulnak, viszont sokkal több forrásanyaggal szolgálhatunk, így a CVapp.hu még hatékonyabb segítsége lesz az álláskeresés során!

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot