Hogyan működik a számlázás?

A CVapp.hu prémium csomagjaihoz többféle fizetési lehetőség tartozik. Itt bővebb információt találhat a CVapp.hu ingyenes csomagjának használatáról.

Az online anyagok olvasása és felhasználása mellett a CVapp.hu oldalt önéletrajza megosztására is használhatja. Alapértelmezés szerint a dokumentumokat kizárólag Ön láthatja és csak akkor osztjuk meg őket, ha Ön úgy dönt. Kísérőlevelét egyszerűen letöltheti PDF formátumban és megoszthatja a munkáltatókkal. Önéletrajzát és/vagy kísérőlevelét megoszthatja e-mailben, közösségi média üzenetben vagy szöveges üzenetben is, linken keresztül, ami egy igazán modern és kényelmes megoldás. Prémium sablonjainkat ingyen elérheti online és ehhez nem kell prémium fiókra előfizetnie.

Emellett használhatja kényelmes PDF egyesítési megoldásunkat is, amivel önéletrajzát és kísérőlevelét egyetlen dokumentumba egyesítheti. Így nem halmozódik fel túl sok dokumentum, rendszerezetten tárolhatja az önéletrajzokat és álláspályázatai áttekinthetők maradnak. Ezt az új funkciót az önéletrajz/kísérőlevél előnézetének jobb felső sarkában található leggördülő lista "Továbbiak" menüpontjából érheti el. Ezután már csak össze kell párosítania a két dokumentumot és már kész is van!

Önéletrajz megosztásának módja

Önéletrajza minden verziója egyedi URL-címmel rendelkezik. Ezeket a linkeket szabadon megoszthatja. Ha önéletrajza több verzióban is elérhető, minden változathoz külön URL-cím tartozik. 

Önéletrajza megosztásához a vezérlőpulton az önéletrajznál kattintson a "Továbbiak" lehetőségre a legördülő listán és válassza a "Link megosztása" lehetőséget. A "Link megosztása" lehetőséget az előnézet oldal "..." gombjára kattintva is elérheti. Lásd a lenti képernyőképet. 



Próbaidőszak és havi számlázás

Prémium funkcióink használatához 1299 Ft áron megvásárolhatja 7 napos próba csomagunkat. A próbaidőszak alatt a prémium funkciókat 7 napig elérheti. Amennyiben ebben a 7 napban úgy dönt, hogy lemondja havi előfizetését, a havi csomag árát nem számítjuk fel Önnek.

Amennyiben a 7 nap eltelte után próbaverziója még mindig aktív, automatikusa havi prémium előfizetésre vált, melynek keretében 4 hetente 6499 Ft díjat számítunk fel.

Hathónapos és éves előfizetés

Ha hathónapos vagy éves prémium előfizetésre vált, akár 75% kedvezményt kaphat és a tagság alatt összes prémium funkciónkat elérheti. Ha a 6, illetve 12 hónap elteltével nem újítja meg előfizetését, fiókját automatikusan az ingyenes csomagra módosítjuk, így fiókja törlésével nem kell foglalkoznia. Természetesen bármikor visszaválthat magasabb csomagra.


Egyszeri fizetés

A lakóhelye szerinti ország alapján előfordulhat, hogy egyszeri fizetési lehetőséget kínálunk. Ez esetben önéletrajzát rendszeres előfizetés nélkül letöltheti. Az egyszeri fizetés automatikusan nem újul meg, ezért nincs szükség törlésére sem, hiszen nem előfizetésről van szó.

Valuták átváltása

A próba verzió és a prémium tagság díját egyaránt US dollárban számlázzuk. A felhasználó lakóhelye szerint a használható valuták változhatnak. Emiatt az is előfordulhat, hogy bankkártyás fizetés esetén az árak automatikusan a helyi valutában kerülnek levonásra. A fizetési szolgáltatók valuta átváltási árait és díjait nem áll módunkban befolyásolni. Ammennyiben kérdése van az árakról vagy a pénznemekről, forduljon hozzánk bizalommal.


Számlázási beállítások szerkesztése

Számlázási beállításait kezelje közvetlenül a CVapp.hu oldaláról. Jelentkezzen be és kattintson a jobb felső sarokban található Fiók lehetőségre. Az első oldalon lemondhatja előfizetését, törölheti fiókját, illetve ellenőrizheti milyen előfizetési csomaggal rendelkezik. Itt megtudhatja hogyan törölheti fiókját.

További segítségre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot Vegye fel velünk a kapcsolatot